Sunday, March 9, 2008

Mikkeller Beer Geek Breakfast Challenge 2008

Mikkellers flagskibøl hedder Beer Geek Breakfast. Det er en stout på alk. 7,5 % vol. brygget med store mængde havre og frisk gourmetkaffe.

Beer Geek Breakfast blev fra sin spæde fødsel hurtigt kendt blandt ølnørder i Danmark og rundt omkring i verden og er stadig Mikkellers mest berømmede øl herhjemme og i udlandet. Nu udskriver Mikkeller den første årlige ’Mikkeller Beer Geek Breakfast Challenge’ blandt Danmarks hjemmebryggere.

Reglerne er simple: Bryg den bedste version af Beer Geek Breakfast.
Alle deltagende øl vil blive dømt ved årets European Beer Festival lørdag den 13. september på. Dommere ved konkurrencen vil være undertegnede, ejer og brygger på Mikkeller, samt et nøje udvalgt dommerpanel som offentliggøres senere.

Der vil være præmier til de 3 bedste øl.

Konkurrencen er ikke ment som en konkurrent til årets DM i håndbryg, men snarere som en sjovt event som forhåbentlig vil blive en tradition ved ølfestivalen i fremtiden.

For at undersøge om der overhovedet er interesse for en sådan konkurrence bedes du/I melde tilbage med forhåndstilkendegivelse til mig på mikkel@mikkeller.dk inden 1. april 2008. Herefter vil de endelige forhold omkring konkurrencen blive offentliggjort.

God Brygning!

Med venlig hilsen / Kind regards
Mikkel Borg Bjergsø
Mikkeller

No comments: